Camere

Camerele cabanei

Dispunem de 15 spații de cazare (32 de locuri) amplasate pe 2 niveluri si o mansardă înaltă (demisol – spații tehnice si parter – Restaurant, bucătărie si recepție), astfel:
-Etaj 1 + 2 – 10 camere spațioase cu terase, holuri de socializare/jocuri de cabană si două Sali de lectura/întruniri/masă de tenis (26mp fiecare), toate cu terasă spațioasă.
Camera 1, camera 2, camera 5 si camera 7 sunt amplasate spre sud, scăldate permanent de razele soarelui, cu vedere spre pădurea de brazi si o spectaculoasă panoramă a stațiunii.
Camera 3 si Camera 8 sunt amplasate pe latura vestica a cabanei, de unde se poate admira apusul peste coamele munților si șerpuitoarea șosea Transalpin, cățărată la 2000 m pe masivul Păpușa.
Camera 4 si camera – oferă cea mai spectaculoasă priveliște peste pădurile de brazi, din camere se aude izvorul, se pot admira schiorii pe pârtia de schi de pe masivul Păpușa, dar mai ales vă va surprinde liniștea răsăritului peste coamele munților .
Camera 5 si camera 10, cele mai discrete si liniștite camere, amplasate pe latura nordică oferă imaginea completă a masivului Păpușa, a telescaunului si pârtiilor, tabloul perfect al interferenței între pădurile de conifere si golul alpin de mare înălțime !
Mansarda (camere fără terase) amenajată tradițional, cu grinzi din lemn, cochetă si călduroasă, dispune de 3 camere twin, cu câte 2 paturi, cu geamuri drepte (camera 11 si 12- spre sud, camera 15- spre nord), o cameră cu pat matrimonial , camera 13 – spre vest si o suită de lux- camera 14, cu două dormitoare – vedere spre nord.
Ca o surpriză, camera 13 si camera 14 oferă si perspectiva cerului în stelat direct din pat, având amplasate si geamuri VELUX.
Toate cele 15 camere dispun de căldură după preferință (repartizoare) si apă caldă (2 centrale moderne pe peleți), TV satelit , băi proprii.

Lasă un comentariu